Broodje mug

Het wilde niet echt vanavond… het programma was pittig. Vergelijkbaar met vorige week waren het intervallen in Z3-4 (hartslag 163-173) maar dan nog een minuutje langer dan vorige week: 6 x 4 minuten met 2 min dribbelen.

bluhh

Ik had eigenlijk geen zin om te lopen…. omkleden bluhhh, warming up bluhhh, rekken/strekken bluhh… was ik eindelijk een beetje warm aan het worden, brug open….. boot met snelheid “tuftuf ik zink nog net niet” hield de boel aardig op… afijn, boot opgezout: de 6 intervallen kunnen beginnen.

De route ging lang recreatieplas de Wijde Aa maar waarom loop ik daar nog, het zit daar altijd vol met die fu#@$$#ing muggen! Is het de omgeving? is het de rust? is het omdat er soms leuke mensen lopen?.. ik weet het niet maar wat wel zeker is wanneer je snelle intervallen doet het vrij normaal is dat je mond open staat, zeg maar formaat vliegenvangnetje… nu wordt het een beetje smerig…

spuugie

En ja hoor: HAP een mug (of ander vliegend beest) naar binnen, midden in een interval. Spug, spug, hoest, roggel maar mug was van type hardnekkig vasthouden… nog harder hoesten, categorie “bijna over je nek”… mmm.. da’s beter. Mugje was er weer uit of naar de chemische afbraakbak aan het einde van mijn slokdarm. Echt bevoordelijk voor de snelheid was het niet.
Nee, vanavond was geen beste training… de spieren in mijn onderbenen voelen ook niet lekker aan.. nu maar even rust tot vrijdagavond…. ja, donderdag geen loopje maar daarover later meer.

Data: 56 min, 11,2 KM, 6 x interval van 4 minuten in 13,5 KM/u gemiddeld.

>