Vrijwilligers en lopers gezocht voor Meters voor Mama’s

Op 10 november is Zilveren Kruis Achmea, official partner van 3FM Serious Request 2011, gestart met de landelijke sponsoractie Meters voor mama’s. Het doel: zo veel mogelijk mensen in beweging krijgen voor het Rode Kruis en alle moeders die door oorlog zijn geraakt.

De Jaarbeurs Utrecht Marathon doet de organisatie van de dagelijkse estafettes in de steden en de nacht estafettes tussen de diverse steden.

De organisatie van de Utrecht Marathon wil je vragen om mee te doen. Zij zoeken vrijwilligers die mee willen helpen in één van de steden. Als vrijwilliger kan je helpen met opbouwen, drankposten, uitdelen startnummers, enzo. Meld je als vrijwilliger aan op info@timexrun.nl. Als je wilt meelopen met de nachtestafette kan je je ook opgeven op dit mailadres. De steden waar gelopen gaat worden zijn: Leiden, Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn en Rotterdam.

Hoe werkt het?
Tijdens 3FM Serious Request (van 18 tot en met 24 december) loopt Zilveren Kruis in een estafette langs zes steden door Nederland. Deelnemers kunnen zich individueel of als team laten sponsoren en overdag meters maken op een afgezet stadsparcours onder aanvoering van een bekende City Captain.

Wil je meer informatie? Klik hier – Meters voor Mama’s
Kom helpen en zet je in voor moeders die door de oorlog zijn geraakt.

>