We zijn er!!

Met bijna 2 uur vertraging zijn we vertrokken vanaf Schiphol. Ik had gerekend op een mooie nieuwe Boeing 777 maar door problemen met die kist moesten we wachten op een oude 747-400 vanuit de Nederlandse Antillen.

Vluchten uit deze “verboden middelenlanden” worden na gebruik grondig doorzocht en omdat we naar de USA vertrekken wordt er ook nog een uitgebreide security-check uitgevoerd.


sky
ergens halverwege

Nou ja, we zijn onderweg. Op Schiphol kwamen we John en Francy tegen en hebben uitgebreid met hen gekletst. Bekende Nederlanders hebben we nog niet gespot, behalve oud-minister en filantroop Herman Heinsbroek. Of hij de marathon gaat lopen is niet bekend. Eerlijk gezegd kan mij dat ook niet zo veel boeien.

Marriott at Adamsstr

Bij aankomst op JFK ging de controle redelijk snel, na 40 minuten zaten we in de bus naar Adamsstreet in Brooklyn. Net nog een kleine ontdekkingsreis door de buurt gemaakt en wat te eten gescoord. Nu maar naar bed.. het is hiet 20:56 maar dat is 02:56 Nederlandse tijd..

Morgen om 07:30 opstaan, rustig aan, en om 09:00 naar de Expo om het startbewijs voor de marathon op te halen.. Morgen dus meer verhalen en meer foto’s! Trusten vanuit Brooklyn

>