Moederdag op Koninginnedag

Toen ik Miranda vroeg wat zij voor moederdag wilde hebben kon ze maar één ding verzinnen: een Nintendo Wii ! … makkelijker gezegd dan gedaan want waar haal je zo’n ding als ze nergens op voorraad liggen? Marathon Geert was zo behulpzaam om vanuit Polen (ja, hij was weer eens op pad) één van de grootste leveranciers in België te bellen. Helaas is het leveringsprobleem bij onze zuiderburen net zo groot als in ons kikkerlandje.


Wii
Wii, leuk voor groot en klein

Gelukkig heb ik nog wat contacten in de Audio/Video-handel en na wat bemiddeling kon ik na slechts één dag wachten een Wii in Leiden ophalen, tot grote verbazing van Michelle: “Huh??? hoe doe je dat? Ze zijn overal uitverkocht!”
Ik vertelde de kids dat ze moesten wachten tot moederdag maar dat vonden zij, net als ik, veel te lang duren dus stelde ik voor om op Koninginnedag Moederdag te vieren.

Zo gezegd zo gedaan: Nadat de zelfgebakken croissants klaar waren en samen met de ingepakte Wii-doos (zonder inhoud, want die is gisteravond geïnstalleerd) aan Miranda waren gegeven moest ze naar beneden.. het ontbijt kon daar ook wel worden opgegeten! Vandaag hebben we heerlijk gebowld, getennist, golf gespeeld, een beetje tegen een honkbal geslagen en wat andere spelletjes gespeeld… erg leuk… maar het hardlopen is (nog) niet te vervangen met een Wii.


Michelle en Wouter aan de Wii
Wouter en Michelle druk in de weer op de Wii tennisbaan

Over hardlopen gesproken: zondag heb ik na de 12KM van Harelbeke nog een beetje losgelopen (6km) en vandaag een uur ontspannen in Z1. Ik vraag mij af of mijn hartslagmeting wel juist is geweest. De 10,42KM heb ik gelopen in een tempo van 5:46 met een gemiddelde hartslag van 135bpm (68%HR) normaal ligt ie bij dat tempo zo rond de 140… zou je dan toch fitter worden van die Wii ?

Heb je zin om te spelen, kom gerust langs 😉


Wii Bowling
Bowlen is ook leuk maar zorg ervoor dat het polsbandje van
de controler niet losschiet

O ja, het thuiswerken heeft geholpen, de target is gehaald, iedereen is blij!

>