Afhandeling KWF on line collecte
KWF

De afhandeling van de KWF kankerbestrijding on line collecte loopt niet naar behoren.. persoonlijk vind ik dit een slechte zaak voor zo’n grote organisatie als KWF kankerbestrijding.

Veel van ‘mijn’ sponsors hebben afgelopen een weekend een brief ontvangen waarin zij bedankt worden voor hun aanvraag om donateur te worden van KWF kankerbestrijding, iets waar zij niet voor gekozen hebben. Ondertussen is een groot aantal van de toegezegde bedragen nog steeds (!) niet afgeschreven.

Nu, anderhalve maand na de marathon van Rotterdam wil ik nu wel eens mijn actie afsluiten. Ruim 700 euro heb ik op mijn rekening staan die niet van mij is maar voor de kankerbestrijding.. vandaag maar weer eens gebeld met KWF. Opnieuw kreeg ik de toezegging dat alles goed komt. In tegenstelling tot een vorig bericht wordt er niet gewerkt met acceptgirokaarten maar toch via een éénmalige incasso… Ik heb KWF kankerbestrijding gevraagd alles nu binnen enkele dagen op te lossen.

De verzonden brief heeft verder geen consequenties en mag dus als niet verzonden beschouwd worden.

Toch hoor ik van een aantal donateurs dan hun bijdrage wél is afgeschreven… is het bij jou wel goed gegaan?

…ik vind het jammer dat de afhandeling van mijn marathon tegen kanker zo slecht geregeld is.. voor mij maar vooral voor alle sponsors…

>