Loopmaatje(s) gezocht in Bergen

Nog even en dan barst weer het jaarlijkse bloggersfeestje los. Wat met een klein clubje begon in 2007 groeide elk jaar uit naar steeds groter en gezellige bende, zoals in 2008 en 2009. Ook dit jaar gaan we er weer een leuk feestje van maken. De avond begint met een lekkere pastamaaltijd, georganiseerd door Roparunteam 238, RTZN waarna de bloggers en/of tweeps de Honky Tonk opzoeken. De place to be onder aan de bekende Klimduin in hartje Schoorl.

Zondag zal ik de halve marathon lopen, nu niet om een aanval te doen op een tijd in de buurt van de 1:22 maar een pittige training waarbij deze 21,097KM op marathontempo zal worden gelopen, dus een eindtijd van 1:29 uur. Een week later gaat uw webmaster proberen een nieuw PR te lopen tijdens de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Ik ben mij er van bewust dat een eindtijd van net onder de 3 uur een zeer pittige opgave gaat worden maar hé, je krijgt niet zomaar een vermelding in de nationale marathon ranglijst.

Wie gaat met mij op ontdekkingsreis in Bergen?

De trainingen gaat voorlopig onverminderd door, zo ook a.s. zaterdag… en daar gaat dit blogpostje over. Zaterdag 13 februari ga ik een ander stuk ontdekken van Noord Holland. Om 15:30 uur zal ik vanaf mijn slaapplek, Hotel Bergen, Bergerweg 25 in Bergen vertrekken richting Bergen aan Zee voor een ontspannen duurloopje van ongeveer een uur. De omgeving van Schoorl en Groet ken ik inmiddels al maar Bergen is nog “uncharted territory”. Welke hardloper, en het maakt niet uit of je nou wel of geen blogger of tweep bent loopt zaterdag mee?

Een nieuwe loopomgeving, het Noordhollandse duinreservaat, ontdekken is altijd leuk maar het is nog leuker om dat met andere hardloper(s) te doen. Tot zaterdag?

>