Zaterdag: Zegerplasloop

Aanstaande zaterdag organiseert de Alphense Atletiek Vereniging AAV36 voor de 122e keer de Alphense Zegerplasloop. De loop start op de atletiekbaan en zal door de sportterreinen gaan en vanzelfsprekend rond de wiebervormige Zegerplas. Je kunt kiezen uit 5, 10, 15 en 20KM. Afhankelijk van de gekozen afstand is de start tussen 13:50 en 14:00 uur.


Zegerplas
De Zegerplas met linksonderin AAV36

De bedoeling was om een snelle 5KM te gaan lopen maar toen ik vanmiddag nog even nadacht over de afstand leek het wel of een stemmetje in mij fluisterde.. psstt.. ga voor 10KM… en ja, waarom ook niet? Voor mijn snelste 10KM moeten we in de archieven van RR.nl terug naar de Midzomernachtcross van 2007. Met recht een cross want nog vlak voor de wedstrijd kwam het met bakken.. nou ja, zeg maar containers uit de lucht vallen.. weet je nog Rinus? Na bijna 1,5 jaar wordt het wel weer eens tijd om die 10KM tijd eens flink aan te pakken. Mijn PR van 41:45 is rijp voor vernieuwing!

Vandaag heb ik al een rondje Zegerplas gedaan, getuige het plaatje hierboven en zijn er wat versnelling uitgevoerd. De vorm is er.. nu nog een toptijd lopen.
p.s. zijn er nog bloggers die ook nog even een snelle 5, 10 of 15 willen gaan lopen? Richard, ben je weer van de partij net als bij de 118e Zegerplasloop?

>