Aftellen naar Utrecht en Dam tot Dam by Night

De laatste trainingen voor de marathon van Utrecht komen eraan… afgelopen zondag nog een duurloop van 19KM in twee tempo’s gedaan en vanavond een korte interval van 45 minuten: 45 in Z1 waarin 5 + 4 + 3 + 2 + 1 in Zg+ (lekker snel) met 2 minuten herstel tussen de Zg+ stukjes. Ging lekker rap getuige de data hieronder:


20090331-interval3003.jpg
Lekkere interval

De 4e interval moest eigenlijk iets sneller maar kon niet goed op gang komen want zat net op een heel donker stuk…. en ja, nu zeker geen risico’s nemen met takken, gaten in wegdek of stoepranden… het was een heerlijke training: 3/4 broek, korte mouwen… en dat om 21:00 uur… lang leve de lente. Donderdagochtend weer heerlijk naar JVC lopen en terug… en wat betreft Utrecht…. dat wordt knallen… want dat heb ik aan onfortuinlijke Geert beloofd!


20090331-damloop2009.jpg
Beleef de Dam to Dam ‘s nachts!

Verder is zojuist de inschrijving voor de Dam tot Damloop geopend. En deze keer moet je erbij zijn want dit jaar, bij de 25e editie is er een eenmalige Dam tot Dam by Night

Beleef het 25-jarig jubileum van de Dam tot Damloop

De Dam tot Dam by night vormt dit jaar het hoogtepunt van het 25-jarig jubileum van de Dam tot Damloop. Voorafgaand aan Nederlands grootste hardloopevenement op zondag 20 september vindt eenmalig op zaterdag 19 september de Dam tot Dam by night plaats. In één klap komen hierdoor zo’n 25.000 extra startplaatsen beschikbaar, waardoor in totaal 60.000 deelnemers kunnen meedoen. Hiermee is de Dam tot Damloop voor dit jaar één van de grootste loopevenementen ter wereld.


Dam tot Dam Night Edition

De Dam tot Dam by night op zaterdag wordt een onvergetelijke belevenis. De ambiance van dit spektakel zal uniek zijn met een compleet ander karakter dan het traditionele programma op de zondag. Het meest in het oogspringend zal het Nike Dam tot Dam jubileumshirt zijn. Exclusief voor de deelnemers aan de Dam tot Dam by night maakt Nike een uniek functioneel runningshirt waarvan de opdruk door special effects met black light in het donker spectaculair zal oplichten. Het shirt met een verkoopwaarde van 30 Euro maakt standaard deel uit van deelname aan de Dam tot Dam by night en is dus onderdeel van het inschrijfgeld. Dit is dus het geval bij zowel businesslopers als individuele lopers. Iedere loper aan de Dam tot Dam by night verschijnt in het jubileumshirt aan de start, hetgeen een indrukwekkend gezicht zal opleveren. Deelname zonder jubileumshirt is niet mogelijk en het shirt is niet los verkrijgbaar.

Alleen al vanwege het shirt doe je toch al mee?? Ik ben erbij!! Jij ook?? Inschrijving is mogelijk vanaf NU!!

>