Zondag Open Huis

De eerste JVC showweek zit erop. Morgen en vrijdag mag ik gewoon op de normale tijd naar huis en ik ga morgenavond weer een dappere poging doen de diverse blogjes te lezen.

Vanavond een kort verhaaltje over a.s. zondag:

Als je met de auto naar Alphen komt is het handigste als je je drie- of vierwieler parkeert achter het station. Aan de achterzijde van het kantoor van Wolters Kluwer (Zuidpoolsingel 2, wijk: Kerk & Zanen) vind je een heel groot parkeerterrein en het gemeentehuis (de start) is vanaf het station, en dus dat parkeerterrein op 10 minuten loopafstand. De start van de 10KM is om 12:05 en de 20KM om 14:00 uur. Even na 16:00 kunnen de lopers, die dat leuk vinden achter mij aan voor een open huis bij RunningRonald.nl. We verzamelen weer bij de uitgang van het stadhuis, voor de ABN Amro bank.


Open voor alle runners

Voor de route naar de Zadelmaker kun je even kijken bij het bericht van vorig jaar want je mag natuurlijk al richting ons huis vertrekken, Miranda zal je met een drankje en een hapje ontvangen.

Voor zover bekend zijn aanwezig, in geheel willekeurige volgorde:

Gert, Pieter, Petra, Koen Brigitte en Illian, Bjorn, Rinus en als het hem lukt qua vorm, Broeder Richard.

Van Jan en Richard weet ik het nog niet zeker maar natuurlijk is iedereen welkom… stoelen heb ik vast te kort maar dat zien we dan wel weer..

Voor mijn gevoel ben ik nog wat runners vergeten… laat het mij even weten… zaterdag wordt een drukke dag maar als ik nog ergens de tijd kan vinden probeer ik ook nog wat Sushi te maken…

>