Leuk tripje

Leuk nieuws.. maar eerst even de training van gisteravond. Een ontspannen Z1 loop van 1:09 uur van 11,1 KM in een gemiddelde hartslag van 136 en een tempo van 6:13km/min. Na een uur begin ik mijn enkel te voelen en besluit de laatste intervalletjes af te breken. Aankomend weekend ga ik proberen de duurlopen qua tijd wat uit te breiden.

En ja, dan het leuke nieuws, alhoewel ik mij besef dat dit bericht veel jaloerse reactie zal opleveren.. nou ja, vooruit maar…
Eén van de voordelen van het werken bij JVC zijn secundaire arbeidsvoorwaarden. Ik bedoel dan niet bonusregelingen of het kopen van apparatuur tegen lage prijzen… nee, dit gaat over sponsoring.


Euro2008
Uw webmaster voor de officiële mascotte

JVC, één van de hoofdsponsors van het Europees Kampioenschap, dit keer in Zwitserland en Oostenrijk neemt een aantal van haar belangrijkste dealers mee naar de wedstrijden van Nederland op 9, 13 en 17 juni in Zwitserland… en guess what?!.. ik mag ook mee!

Op vrijdag 13 (!) juni vliegen we ‘s ochtends vroeg met een select groepje dealers en JVC mensen richting Basel. Daar staat ons een dagvullend programma te wachten wat écht helemaal te gek is. Ik kan helaas nog niet mededelen wat we gaan doen omdat een aantal dealers van JVC ook dit weblog lezen en dat zou ik de verrassing voor hen verpesten. Daarna reizen we verder naar Bern waar de wedstrijd tegen Frankrijk zal worden gespeeld. Het wordt minimaal net zo’n feest als in Aveiro, Portugal 2004 en heb er, dat begrijpt u, heel erg veel zin in!!

Miranda is, begrijpelijk, niet blij dat ze niet mee mag… sorry liefje… maar het is gewoon mijn werk 🙂

>