Nike Free en meer

Een drukke vrije vrijdag. Na wat klusjes in en om het huis, wat dingen gehaald in Leiden vertrok ik om 12:15 richting Hilversum. Ik zou een demo JVC camera afleveren bij Herman van Lafoot zodat hij deze kan uitproberen in zijn looplab maar eerst een bezoek na het hoofdkantoor van Nike Europe.

Samen met hardloopkanjer Martine hebben we met Stephan en Cem van Nike Nederland weer een leuk gesprek gehad over de lopende zaken en nieuwe inzichten van dit grote sportmerk. Al eerder waren wij op bezoek in hun mooie hoofdkantoor en ook nu genoten we weer van deze heerlijke omgeving waar sporten een deel van je werk is!

Cem heeft de defecte Nike+ sensors van Martine en mij vervangen. Top service. Zoals Martine al schreef heeft zij, als Nike Free fan die meest soepele Nike 3.0 ontvangen om uit te proberen. Zij loopt echt hard op deze “blote voeten ervaring” maar ik gebruik de Nike Free als vrijetijds schoen en heb ze vooral aan na het hardlopen. Ik durf het eigenlijk niet aan om lange afstanden te lopen op de Nike Free (gezien mijn gebruik van orthopedische zooltjes) maar als in- en uitloopschoen zijn de Nike Free een uitstekende schoen.


Nike Free 7.0 new design
De nieuwe Nike Free 7.0 – Met dank aan Nike Nederland

Nu de warme maanden er weer aankomen kan ik niet wachten de Nike Free weer zonder sokken te gebruiken… ja, ben een watje, buiten lopen zonder sokken bij temperaturen onder de 18 graden is niet mijn ding…

Natuurlijk mochten we nog even shoppen in de Employees Store… heerlijk… je blijft kopen. Ik heb onder andere wat t-shirts en een 3 kwart tight en een runningshort gekocht. Met name die laatste is wennen want ik heb nog niet eerder in een “Dry fit Split Leg” gelopen… nieuwsgierig? Kom maar naar 20 van Alphen !

Verder nog 4 Dry Fit shirt die ik wil laten bedrukken met het JVC logo om te dragen bij komende bedrijfsloopjes… ik moet alleen JVC nog even overtuigen dat zij de kosten hiervan vergoeden… maar dat komt wel goed! Daarover later meer.

p.s. met Miranda is alles weer goed. Ze heeft aan het ongeluk niets ernstig overgehouden. Haar fiets is ook weer in orde. Alleen het crankstel was verbogen en is vervangen. Dank voor jullie reactie’s.

o ja, de kids zijn ook weer verwend.. gelukkig kom ik niet elke maand bij Nike


Nike kids
Er is genoeg mooie Nike kleding voor kids te koop

>