JVC Running Team in Uithoorn

Tijdens de Vakantiemakelaarloop, 25 januari in Uithoorn zal er, voor het eerst in de geschiedenis van JVC Nederland een 6 man sterk JVC Running Team aan de start verschijnen. In deze jubileumloop (het is de 25e keer) van AKU, de Atletiek Klub Uithoorn staan 2 man aan de start van de 10 Engelse Mijl en lopen 5 man de 10 kilometer.


Vakantiemakelaarloop
Voorhéén de Kenwoonrun

Dick, in 2007 nog samen met mij de Marathon van Berlijn liep polste bij Henk, de man die op New York na, bij al mijn marathons langs de kant stond of hij wilde meelopen. Kort daarop volgende Frank, Michiel en Marco van marketing afdeling. Leuk om te zien dat onder de collega’s nu ook een duidelijke running-boom is ontstaan. Of dat komt door mijn irritante enthousiaste hardloopverhalen of dat ze gewoon iets gezonds willen doen is mijn niet bekend maar dat er straks 6, mogelijk 7 JVC shirts in Uithoorn te zien zijn vind ik wel super!


7 x JVC
JVC Running Team in Uithoorn

Dick en ik lopen de 10EM, Frank, Henk, Marco en Michiel lopen de 10KM. Mogelijk loopt collega en naamgenoot Ronald ook de 10K. Het is wel erg jammer dat nu JVC en Kenwood samen zijn gegaan deze loop sinds dit jaar niet meer de Kenwoodrun heet…. Heren, succes met de trainingen

Mijn trainingen gaan ook nog steeds gewoon door. Gisteravond een rustig duurloopje van 90 minuten die onbedoeld toch iets langer werd.. ja, de rek en strek oefeningen moeten we ook nog even meerekenen maar na afloop werd ik aangesproken door iemand van de atletiek vereniging over de 15KM wedstrijd van zaterdag… toch wel lachen dat men je begint te herkennen van een weblog. Een beetje natte maar wel een lekkere duurloop.

>