Garmin Forerunner 610 met Touchscreen

Update 1 augustus 2011: meer info in mijn uitgebreide FR610 review

Garmin heeft zijn nieuwste model in de Forerunner serie geïntroduceerd en natuurlijk heeft de über-gadgetman DC Rainmaker ‘m al getest.. en hoe… completer kan niet.. heb je even een uurtje om te lezen? Ga dan naar zijn blog en lees alles hier.
De eerste indruk is goed alhoewel ik niet echt een voorstander ben van touchscreens… ik hoop ‘m binnenkort te mogen testen…

Onderstaande Nederlandse tekst is overgenomen van Gadgetzone.nl

Geschreven op dinsdag 12 april 2011 22:15:39, door Robert Hagen

Garmin heeft zijn eerste GPS-horloge met een touchscreen geïntroduceerd. Dankzij het touchscreen zou de Garmin Forerunner 610 veel intuïtiever te bedienen zijn, doordat je eenvoudig met een vinger door verschillende menu’s kunt ‘bladeren’. Ook zijn er nieuwe functies toegevoegd, zoals Training Effect en Virtual Racer. Dat laatste houdt in dat je je statistieken online kunt vergelijken met die van andere sporters.

Ziet er goed uit! FR 610

Het horloge is volgens Garmin bestand tegen verschillende weertypen en het touchscreen zou geen moeite hebben met regendruppels, zweethanden en (touchscreen-vriendelijke) handschoenen. De Forerunner 610 is ook voorzien van een vibratiefunctie, die ervoor zorgt dat het horloge trilt als je bijvoorbeeld een bepaalde afstand, snelheid of hartslag (met een opitonele ANT+ hartslagmeter) bereikt hebt.

De Garmin Forerunner 610 moet nog voor de marathons van Boston en Londen verkrijgbaar zijn en gaat zo’n 350 dollar kosten.>