Even weg…

Leuk, al die reactie’s op de kleine kwis van gisteren!

Parijs en Tenerife waren al als reactie op het bericht van maandag gegeven. Vandaag kwamen er ook nog een paar hele leuke. IJsland… mmm, wil ik zeker nog een keer naar toe. Malta, ook mooi, zeker om te duiken bij Gozo.. maar nee, het is…(tromgeroffel): Cyprus.

Bjorn was heel compleet met zijn antwoord maar Aad was de eerste en verdient hiermee de chocoladeletter. Gefeliciteerd Aad!


Rots van Aphrodite
De rots van Aphrodite op Cyprus

JVC Benelux heeft één buitenlandse klant en laat dat nou net “mijn” klant zijn. Het wordt een werkbezoek aan de JVC distributeur op Cyprus van twee dagen. Ik ga met mijn collega Aad van logistiek de goede relatie tussen Cyprus en Nederland onderhouden. De vlucht gaat, zoals het plaatje van gisteren toont, met Austrian Airlines via Wenen naar Larnaca, het belangrijkste vliegveld van Cyprus.

Tijd om mee te doen aan een Cypriotische hardloopwedstrijd zal er helaas niet zijn maar de schoenen gaan wel mee. Zondagochtend loop ik door de straten van hoofdstad Nicosia richting een park vlak bij ons hotel. Onze gastheren hebben het enige vijf sterren hotel op Cyprus voor ons geboekt… ja, ik heb best een nare baan…


Cyprus Hilton
Hilton Cyprus Hotel

Zojuist nog een uurtje in de Hollandse regen en wind gelopen. Zondag wordt het 21 graden op Cyprus… Morgen geen blogpost, vroeg naar bed, moet om 04:45 uur op. De laptop gaat mee dus waarschijnlijk nog wel een berichtje van uit Nicosia. Kalispera!

p.s. NYC Marathon Aad, het wordt helaas geen chocoladeletter A want probeer maar eens op 5 december nog letters te vinden… Er lagen nog wel geteld twee letters, allebei de Q… maar die is vast ook lekker


Q
Q ook lekker

>