Vakantie week 1

De eerste week van de vakantie zit er alweer op… en deze week werd gekenmerkt door allerlei klusjes waar ik helemaal niet om gevraagd had… De ruit van de schuurdeur ging nu echt kapot, zonwering van het dakraam was echt aan vervanging toe, harddisk crash van Miranda’s laptop en nog veel meer andere kleine dingen die veel tijd vergen… maar vanaf vandaag heeft nu ook Miranda vakantie en kunnen we leuke dingen gaan doen met de kids. Echte plannen voor de komende week hebben we nog niet maar geloof mij, er wordt niet meer geklust!

De mensen die mijn twitterpagina volgen hebben soms de primeur wat vaak gooi ik wat belangrijke berichten onzin op Twitter, soms met foto’s. Zeker ik nu mijn nieuwe gadget heb, de Nokia N97 en het twitterprogramma Gravity wordt het versturen van Tweets nog leuker.


20090717-N97-Gravity.jpg
De komende twee weken zal er zeker veel mobiel getwitterd worden…

In de vakantie gaan de voorbereidingen voor de Haarlemmermeer Marathon natuurlijk gewoon door maar ik heb geen wedstrijden meer op de planning staat tot die tijd. Nu is het intervallen en veel duurlopen maken. Vanavond was een herstelloop van de 10KM wedstrijd van woensdag. 1:10 uur in Z1. Ging lekker, ik ben vooral tevreden over de gemiddelde hartslag: 131bpm bij een tempo van 5:43min/km, totaal 12,24KM. Daarna nog 10minuten versnellingswerk gedaan en dat was het weer. Mijn enkel is nog wel gevoelig dus ik hoop dat mijn nieuwe zooltjes snel arriveren. Zondag weer duurloop van 2 uur, dan in Z2

>