Nog meer bezoekers

Het is weer een nieuwe maand, dus zoals gebruikelijk, een berichtje in de groep: Statistieken:

Het gaat goed met RunningRonald.nl, zo goed dat ik voor de 3e keer mijn bandbreedte heb moeten verhogen om alle bezoekers te verwerken. Halverwege de maand april heb ik mijn bandwidth opnieuw met 1GB verhoogd naar 3GB.

Mijn bezoekersaantallen zijn opnieuw explosief gestegen. Vorige maand had ik al een stijging van 43,5%, deze maand is er een stijging van 67,5% naar een totaal aantal unieke bezoekers van 2189 (!). Het aantal bezoekers per dag is gestegen van 165 naar 229.

Veel bezoekers in april

De stijging van het aantal bezoekers is te danken aan de vele Belgische bezoekers. Het aantal hits vanuit dat land steeg met 112%. Blijkbaar helpt het wel als je je weblog een beetje promoot tijdens een wedstrijdje

Andere bijzonderheden:

-de drukte dag van de week: zondag
-meeste bezoekers op: 19 april – 328 (waarom die dag… ik heb geen idee)
-Vreemde landen op bezoek: 9 hits vanuit Oman en 3 hits vanuit Bosnië Herzegovina
-Meeste hits vanaf: Run to Dream (Dank je, Martine)

Het lijkt mij dat de rek qua bezoekersaantallen er nu toch wel eens uit zou moeten zijn.. ik wacht de statistieken van deze maand rustig af.

Een special bedanktje dus aan alle Belgische bezoekers!

p.s.: zoals jullie misschien gezien hebben heb ik subtiel wat Google Ads in de navigatiekolom opgenomen. Willen jullie mijn sponsoren in New York bezoek, klik en bezoek dan de adverterders. Bedankt!

>