Nieuwe toet, afbouwen en Londen

Miranda’s speurtocht naar een nieuw auto’tje bereikte gisteravond een hogepunt. Op internet vond ze een leuke Deawoo (inmiddels Chevrolet) Matiz… nou ja, merken zeggen haar niets, het ging om hoe het auto’tje eruit zag. Door alle drukte de komende week zouden we pas a.s. zaterdag bij de dealer langs kunnen maar in de advertentie stond dat je eventueel ook op zondag even langs kon komen, wel even bellen want dan kwam er iemand even open doen.. hihi, grappig, echt iets voor zo’n kleine dealer in Hazerswoude Dorp. Nou, dit is ‘m dan, Miranda’s nieuwe scheurijzer:Leuk wagentje uit 2000 en glimt nog aan alle kanten

Vanavond was de laatste duurloop, nu wordt het alleen nog maar afbouwen. De opdracht voor zojuist: 30 min Z1-2 (hartslag 137-147) en 15 min Z2-3 (150-160) en dat dan twee keer: Het ging lekker:
1a) 30 min 5:30min/km, 140 gemiddeld
1b) 15 min 4:48min/km, 154 gemiddeld
2a) 30 min 5:27min/km, 145 gemiddeld
2b) 15 min 4:46min/km, 152 gemiddeld
totaal; 18,7KM, 1:39 uur, 1379Kcal.
Ik loop nu op mijn nieuwe, gecorrigeerde zooltjes. Mijn rechterenkel is, zoals gewoonlijk, nog wat gevoelig maar ik zie Amsterdam vol vertrouwen in

Londen: morgenavond vertrekken collega Hans en ik richting JVC Europe. Onze ‘onmetelijke’ kennis van ons computersysteem is blijkbaar nodig, daar in Londen… nou ja, vooruit dan maar! Morgenavond slaap ik in een hotel ergens in Londen en volgens bekenden is de buurt niet echt geweldig om daar in het donker te lopen.. eens kijken of ik het hotelpersoneel zo gek kan krijgen om de gym om 06:00 open te laten gooien… want hé, de marathonvoorbereiding gaat gewoon door.

Het wordt nu even rustig op mijn blog, dinsdagavond laat ben ik weer thuis dus woensdagavond weer een update

p.s. Mijn felicitaties naar alle webloggers die vandaag de marathon van Brussels of die van Keulen hebben gelopen! Gefeliciteerd kanjers!!


Big Ben
Van de stad zelf zal ik dinsdag niet zoveel zien…

>