Muziek tijdens het hardlopen

Vanavond maar even geen hardlooptraining. Gezien de meteorologisch verwachtingen van vanavond ga ik morgenmiddag maar even een intervaltraining doen en dat komt nu weer goed uit wat ik loop een beetje achter met het beantwoorden van email, weblog-reacties, het lezen van al jullie weblogs etc etc.

De nieuwe JVC 6 GB MP3 speler - XA-HD500

Gister stuurde Jay-Jay mij een reactie op mijn post van 27 september Nieuwe tijd en MP3 speler test


kan iemand mij lekkere muziek aanbevelen om hard te lopen. Ik ben een beginner en wil graag vrolijke snelle muziek nodig om hard te lopen. Ik weet dat er erg persoonlijk is maar heb hier geen verstand van dus als iemand mij namen kan doorgeven? Graag

Nou loop ik eigenlijk nooit met muziek op want zonder vind ik persoonlijk lekkerder maar ik weet dat veel lezers van dit hardloop weblog met een muziekje op de oren rondrennen, zoals Hans, Richard en Simon.
Dus een verzoekje aan alle hardlopers: welke muziektips hebben jullie voor Jay-Jay?

Trouwens, nu ik er over na denk, mijn snelste tijd op mijn favoriete rondje heb ik gehaald met een muziekje…mmm hoezo paradoxaal?

oh, en als ik een tip mag geven Jay-Jay, kies lekkere snelle (dansbare) muziek zoals: Shapeshifters – Back to Basic, Mylo vs. Gloria Estefan – Dr. Pressure maar ook oude disco nummers zoals: Lime – Your love of Sister Sledge – Lost in music

>