Michelle 10 jaar … en nog meer feest (update)

Ik plaats niet zoveel privéberichten meer op mijn weblog maar deze mag zeker niet ontbreken. Ons kleine meisje is niet zo klein meer… Michelle is vandaag een echte tiener geworden. Haar oude kamertje met ‘kinderachtige’ dingen kon niet meer.. tijd voor een echte tienerkamer. Er is druk geklust maar ze kan nu lekker genieten. Gefeliciteerd lieverd!!

Michelle 10 jaar!!

Vandaag wordt het heerlijk druk in Huize RR. Eerst verjaardagsvisite en zo rond 18:00 uur zal het hele Be More Ultra Tour team hier binnenvallen en feesten we nog even verder. Morgen zal de laatste etappe gelopen worden vanaf AAV’36 naar het Nike HQ in Hilversum om daar de 250KM vol te maken. Dat wordt zeker weten een hele feestelijke en emotionele finish. De dag wordt afgesloten met een groot Be More Ultra Tour Benefietfeest bij Nike waar ook de totaalopbrengst van deze geweldige happening bekend wordt gemaakt! Tot morgen BMUT-Crew en succes bij Tiny waar vandaag de 50KM wordt gelopen! Ik kijk naar jullie komst!

Michelle's nieuwe kamertje

Update: 21:10 wintertijd

Welkom allemaal!

Huize RR is inmiddels vol gelopen met de BMUT Crew. Er is lekker gegeten en nu is uit uitbuiken en vooral veel gebruikmaken van het netwerk. De blogs en twitterpagina’s worden bijgewerkt. Straks op tijd naar bed want we hebben een uurtje minder slaap vanavond!

Het feestje gaat nog even verder hier

Tot morgen bij AAV’36. Start 10:30 zomertijd!! Niet verslapen he!!
Op naar Hilversum voor de laatste 50km!!

>