Rondje op gevoel

Mijn loopcoach Rob is volgens mij een beetje in de war. In zijn schema’s voor de komende weken ben ik deze en volgende week op vakantie… oh??? Naar jouw huis in Frankrijk?? Graag!

De Zegersloot of Zegerplas, wat je wil

Volgens Rob is 60 min in Zg voldoende… wat is nu weer Zg? Ik gok op Z op gevoel, ofwel lopen naar goeddunken. Het wordt een rondje meer (Zegerplas) met een rustig tempo er na toe (Z2 – max 153 hartslagen/minuut) en ook in datzelfde tempo terug vanaf het meer. Het rondje van 4 kilometer om het meer moet wat sneller.

Ik vertrek om 21:30 van huis, geen zon meer, licht briesje maar nog wel steeds 28 graden. Het loopje gaat lekker en bij het meer aangekomen versnel ik wat maar ga niet overdreven diep… veel te warm daarvoor..
Het rondje om de plas leg ik af in 20:21 met een gemiddelde snelheid van 12 KM/u. Eigenlijk komt dat vakantieschema van Rob wel goed uit. Normaal gesproken zou ik vandaag een heftige interval moeten lopen… nou laat maar even…

De cijfertjes van vandaag: 1:00 uur: 10,8 KM, gemid. hartslag 153 heen en van het meer, 166 rond het meer, 911 Kcal, (die Cornetto van bij het avondeten ben ik weer kwijt)

P.s. u kunt tot morgenmiddag 16:15 nog raden naar de bijzondere gelegenheid die op 19 juli 2006 is….

>