Geen dreamteamlid maar wel Rotterdam loper
Rotterdam

Ik had mij, net als Richard van vanderklis-web-log.nl en nog bijna 1000 andere hardlopers ingeschreven voor het dreamteam van Runner’s World.
Net als de afgelopen jaren worden er door dit bekende hardloopmagazine zeven marathonlopers geselecteerd die onder professionele begeleiding worden klaargestoomd voor de marathon van Rotterdam. Jammer genoeg behoor ik niet tot de gelukkigen want het zou weer behoorlijk wat “schrijfvoer” voor mijn weblog opleveren.

Gelukkig is er zit er wel een hardlopende blogger in het dreamteam van 2006. Lees alles op de blog van Philippe Lagae, ook wel bekend als Frank Spencer: Frank Spencers Marathon (en zie ook de comments op dit bericht)

Ondanks ik niet in het dreamteam zit ga ik natuurlijk wel Rotterdam lopen (ik heb mij gisteren on-line ingeschreven) als goede voorbereiding op de New York City Marathon.

Verder staan er nog wat loopjes op mijn programma zoals de 10EM in Uithoorn, de 20 van Alphen, alhoewel ik denk dat ik dan de 10 KM ga doen en daarna mijn eerste marathon in de havenstad.. spannend!!

p.s. medelogger Richard zal ik bij één van deze wedstrijden zeker tegenkomen, zie ook Richard’s weblog

>