Een dagje extra rust
Pijntje in enkel

Vandaag staat een intensieve duurloop op het programma maar ik las een dagje extra rust in. Mijn rechtervoet, de zwakste schakel in mijn ‘hardloopgestel’ speel mij weer eens parten. Deze keer geen pijnlijke spier onderop mijn voet maar een enkel die niet helemaal lekker voelt. Wellicht heb ik de vorige training iets te heftig gelopen. Nu is het weer hier in Alphen a/d Rijn nou niet echt lekker weer: koud / nat / hagel / wind, dus dat dagje extra rust en het luisteren naar mijn lichaam kan zeker geen kwaad.

Morgen plan ik een rustig (herstel)loopje in. Zo kan ik weer even trainen op een lage hartslag tijdens het lopen. Ik ben zelf niet zo gek op het (heel) langzaam lopen, zoals nog wat andere hardloopbloggers, maar het is voor het goede doel zullen we maar zeggen.

Stelletje freaks

O ja, ik zou nog even iets vertellen over de LAN-party van gisteravond. Voor degene die niet bekend zijn met het fenomeen LAN-Party: koppel een paar computers aan elkaar, start een leuk spel en.. knallen maar.
Op de foto geen ICT afdeling van één af ander dubieus bedrijf, geen groepje, door de AIVD gezochte hackers maar 8 mannen, ruim 6 uur bezig met een schietspel… tja, het is maar wat je leuk vindt niet?

Speel je zelf (regelmatig) Call of Duty – United Offensive meld je dan aan bij onze groep (Clan)

Klik <%popup(20051218-lanparty-naam.jpg|800|564|hier)%> om het zooitje ongeregeld beter te zien*

United Offensive

*Achtung_Cook: mijn bijnaam “Cook” is voor dit spel aangepast omdat ik altijd voor de foute, Duitse kant kies

>