Bloggers VIP behandeling in Apeldoorn / Mini-Roparun

Eerst maar even wat uitleg over mijn blogstilte. Ik heb de afgelopen dagen weinig gepost. Ik heb het erg druk op mijn werk. Het zal duidelijk zijn dat ook JVC niet aan de crisis kan ontkomen en dat heeft het nodige effect gehad op de bezetting. JVC is een kleine speler geworden in het zeer onstuimige strijdveld van audio/video aanbieders waar de Koreaanse merken waar schrikbewind voeren, LG voorop. Gevolg is dat JVC een kleiner ‘pakket’ heeft maar wel weer gezond (aan te worden) is. Minder mensen betekent ook meer drukte. Het lezen van jullie blogjes lukt echt niet meer overdags 🙂

Het centrum van Schoorl, goed voor een jaarlijkse invasie van bloggers

Vip behandeling voor bloggers

Ook de omzetting van mijn blog is nog steeds in volle gang. Inmiddels is mijn domein: www.runningronald.nl helemaal over naar dit blog en wordt er achter de schermen hard gewerkt aan alle aanpassingen. Ik zal de komende tijd zeker daar nog wel de nodige uren in gaan steken. Het lezen van jullie blogjes is er erg bij ingeschoten (sorry…) maar ik hoop met iedereen even lekker bij te kunnen kletsen in Schoorl… en zeg nou eerlijk, dat is toch veel leuker dan al die verhaaltjes lezen? We gaan er zeker weer een feestje van maken daar in de duinen! Het jaarlijkse bloggersfeestje!!

Wat ook een feestje wordt is de Midwinter Marathon. Zoals jullie wellicht al weten heeft de organisatie van de MWM een speciale bloggers ruimte ingericht in het Orpheus theater. Een douche locatie is ook geregeld… maar, je moet je wel aanmelden! Tot nu toe staan genoteerd: Raoul, Raymond & Patricia, John & Ans, Gerard, Frank, Leo, Kees (hardlopert) & John, Martine en ikzelf. Ik zal er voor zorgen dat het logo van de Hardlopende Webloggers duidelijk zichtbaar is in het theater.

Morgen wordt het ook leuk. Met mijn nieuwe Roparun team Tref & Co vertrekken we 08:30 uur vanuit Rotterdam naar Antwerpen. Vanaf daar zullen we met twee teams een mini-roparun gaan doen maar wel compleet met de fietsers en chauffeurs met teamwissels in Putte, Halsteren en Heijningen om eind van de middag weer aan te komen in Rotjeknor! Een goede oefening voor het echte werk tijdens Pinksteren. Tref & Co loopt alweer voor de 4e keer mee dus we zijn al een beetje ervaren… Een verslag zal zeker volgen maar morgen zullen de nodige tweets worden verzonden!

Fijn weekend allemaal!

>