Drukke tijden

Tijd voor een nieuwe blogpost. De afgelopen dagen is het allemaal zo druk geweest dat ik geen tijd meer over hou om een blogpostje te maken. Wat is er allemaal gebeurd sinds de Kustmarathon… tijd voor een RR update:

De zondag na de kustmarathon wilde ik even uitlopen en moest dat natuurlijk doen op mijn nieuwe Asics Nimbus 12. Mijn hardloopspecialist La Foot uit Hilversum heeft de nieuwe sloffen weer uitstekend geregeld! Herman, Thanks! De website van La Foot is overigens helemaal veranderd. Absoluut een kijkje waard! Check dan gelijk even de service van het LaFoot – Looplab, hét onderzoekcentrum om je de juiste schoenen aan te meten. LoopLab gebruikt als enige in Nederland de Light box voetscanner, het Medilogic voetdrukmeetsystemen en het Lafoot softwaresysteem.
Mijn nieuwe sloffen: Nimbus 12 in Lightning Orange

Het uitlopen op zondag werd eigenlijk gestimuleerd door de Alphense tweep Marinka. Zij organiseerde een TwitterRun5K… en of ik even mee wilde doen. Tja, dan laat ik mij niet kennen en ondanks de marathon nog in de benen kon ik er een tijd van 19:30 min op de 5KM uitpersen. Zie GarminConnect

Een andere reden dat het bloggen wat minder zal worden is dat ik mij actief ga bezighouden met de 20 van Alphen. Door de organisatie ben ik gevraagd of de businessloop wil gaan coördineren. Een mooie uitdaging om de bedrijven hier in Alphen warm te laten lopen voor dit mooie hardloopevenement. Morgenavond begint het allemaal bij de businessborrel in het kantoor van de Rabobank in Alphen aan den Rijn (Kerk en Zanen). De grote lijnen moet ik nog even doornemen met de organisatie maar ik verwacht dat dit wel de nodig tijd gaat kosten. Blogposten lezen zal er de komende tijd denk ik wel een beetje bij inschieten.

Voorlopig wordt er nog steeds gewoon getraind. Minimaal 3 x maar het liefst 4 x in de week worden de opdrachten van coach Rob Veer netjes afgewerkt. Wel zal ik wat minder wedstrijden gaan lopen zodat ik wat meer weekenden thuis kan zijn. Grote doel is een voorjaarsmarathon in 2011. Welke dat wordt… daar ben ik nog niet uit. Voorlopig eerst maar eens kijken wat er op zaterdag 13 november gaat gebeuren als ik eindelijk weer eens echt een snelle 10KM wil gaan doen tijdens de 130e Zegerplasloop. Mijn haas die dag al niemand minder zijn dan Roparunmaatje Frank, aka FrankRoadrunner.tk, die zondag nog een sub 3 liep in Eindhoven. Wordt vervolgt!

>