Verkehrsordnungswindrigkeit

Wass??? Ja, zaterdag viel er een brief op de deurmat van Der Landrat (en ratten zijn het) van Kreis Wesel, Fachbereich: Sicherheit, Ordnung und Strassenverkehr…

Ja, uw webmaster is een echte crimineel want in deze administratieve sanctie wegens een snelheidsovertreding is een foto geplaatst van de dader… nog net niet met een balkje over zijn ogen.


Verbrecher?
RR in de fout!

Wat is er gebeurd? Tot wij op 3 juni richting Moviepark Germany vertrokken hebben wij de nacht doorgebracht in een hotel in Schermbeck. Op weg daar naar toe ben ik op de B58 bij het plaatsje Bricht “als Führer des Personenkraftwagen, Peugeot…” frontaal geflitst… ja, dat weet ik nog wel… jemig, dat was gewoon een 1000 Watt bouwlamp die even aan en uit ging.

Ik had nog even gehoopt dat de Duitse Justitie mijn fout door de vingers zou zien maar helaas… of ik maar even snel, binnen een week, de boete wilde betalen naar de Spaarkasse am Niederrhein…


Boete!
Een flink bedrag armer..

De hoogte van de boete loog er niet om… hoe ga ik dat thuis uitleggen?


Ja, uw webmaster is zo goed als blut, zie hier het bedrag!


10 euro!!
Ja, in Duitsland weten ze wel wat boetes geven is!

7KM te snel kost je maar liefst 10 euro !! :)))

Een foto van de achtbaan in MoviePark Germany was al 16 euro!! Ik heb voor een 10’tje een leuke foto van ons reisje naar Schermbeck. Kreis Wesel, bedankt!! enneh… zeg eens eerlijk.. wat heeft al deze bureaucratie jullie werkelijk gekost??

>