Op zoek naar Ronald Meijer
Sla mij in de boeien, please

Vorige week kreeg ik twee bijzondere brieven bij de post. Eén van het CJIB, voor de mensen onder ons die zich altijd keurig aan de regels houden: het Centraal Justitieel Incasso Bureau, en één uit Denemarken.

Die van het CJIB ga ik niet verder behandelen… als die boete nu was uitgeschreven door deze agente dan was dat nog wel een verhaaltje op mijn weblog waard..

De post uit Denemarken was wel interessant. In eerste instantie dacht ik dat het Deense architectenbureau RonaldMeijer.dk eindelijk mijn RonaldMeijer.com domein wilde kopen.. maar nee, het was duidelijk iets anders:

Post uit Denemarken

Vier Deense mannen: Mikkel, Jørgen, Søren Peter en Axel zijn op zoek naar een Ronald Meijer die zij in Denemarken hebben leren kennen. In de brief gaven zij aan dat ‘hun’ Ronald tussen 1970 en 1976 in het Deense Hørsholm heeft gewoond. Ronald, geboren in Den Haag, hebben zij in 1980 nog één keer met zijn vriendin in Denemarken gezien, daarna zijn zij elkaar uit het oog verloren. Voor vele jaren zijn de vrienden op zoek naar die ene Ronald Meijer.

In het briefje vroegen ze vriendelijk of ik de Ronald ben die zij zoeken aangezien mijn naam naar bovenkwam bij het zoeken op Ronald Meijer op internet…

Helaas voor Mikkel en zijn vrienden ben ik niet de juiste Ronald maar ik heb ze nog wat meer aanwijzingen gevraagd zodat ik hen kan helpen met zoeken…

Signalement:

Naam: Ronald Meijer
Geboren: 1957
Naam vader: Aldert Meijer
Beroep vader: Managing Director bij een bedrijf in Naarden dat smaak- en kleurstoffen maakt.
Scholen Ronald in DK: Rungsted Privatskole and Birkerød Statsskole
Beroep Ronald: advocaat

De familie Meijer verhuisde in 1970 naar Solholt in Hørsholm, Denemarken en in 1976 weer terug naar NL.
In 1980 was hij voor het laatst gezien in Denemarken met zijn vriendin Sandra maar woonde in Den Haag.

Door wat zoeken ben ik er inmiddels achtergekomen dat het bedrijf in Naarden Quest International is maar verder dan dat ben ik met Google niet gekomen.

Misschien is er iemand onder de lezers van dit weblog die deze Ronald kent… zo ja, mail mij zodat ik Mikkel en zijn vrienden verder kan helpen. Als de zoektocht is gelukt horen jullie dat zeker nog!

>