Miranda 35 / RunningRonald op Fresh.FM
Miranda 35

Even twee maal “Off Topic”

Vandaag geen loopverhaal maar een klein feestje:

Miranda is vandaag 35 jaar!

We doen eigenlijk niet zoveel met de verjaardagen, behalve die van de kids natuurlijk maar een vermelding op mijn weblog kan natuurlijk niet uitblijven!


Verder vandaag:

Fresh FM 95,9

RunningRonald op Fresh.FM

Mijn favoriete zender is Fresh FM. Een radiozender (95,9 FM) die te ontvangen is in de driehoek Amsterdam – Utrecht – Den Haag met lekkere muziek. Dance, Trance, Disco en alle het andere wat lekker is om te luisteren cq uit je bol te gaan. Veel van de presentatoren van Fresh FM zijn bekende DJ’s zoals: Armin van Buuren, DJ Jurgen en Mark van Dalen

Elke ochtend wordt in het programma Wake Up Fresh met Jurgen en Wytske het spelletje “De vijfde vraag” gespeeld. Het goed beantwoorden van vijf vragen, die over het algemeen goed te doen zijn, wordt beloofd met een prijsje.

Deze week hebben ze wel een heel leuk “War of the Worlds” DVD pakket met daarin die originele film uit 1953 en de 2005 uitvoering met Tom Cruise plus wereldontvanger.
Nou dat wil ik wel winnen, dus, SMS naar Fresh gestuurd en ja hoor, zat ik vanochtend toch in de uitzending!

Het resultaat kun je beluisteren door onderstaand mp3 file af te spelen

RR op Fresh FM.mp3

Helaas zit er aan het einde van het spelletje even een hikje in het geluid en zijn de laatste twee seconden weggevallen… bugje tijdens de opname..

Meer Fresh FM op www.fresh.fm en ook buiten de Randstad, voor bijvoorbeeld Alice en Danniëlle te horen via de live stream.

>