World Wide Half Marathon Weekend!

Eerst even een “Miranda update”: Het verblijf in het ziekenhuis is zo goed gegaan dat ze vanavond al thuis is gekomen. Nu kan ze rustig herstellen in haar eigen bedje en zich laten verzorgen door broeder Ronald. Nogmaals dank voor al jullie leuke en lieve reactie’s!

Op 13 juni schreef ik al over de Phedippedations World Wide Half Marathon. Deze twee wereldwijde halve marathon of 5KM wedstrijd is bedacht door de bekende podcaster Steve Runner, beter bekend als Phedippedations en zal zaterdag en zondag plaatsvinden!


Runner 222
Print je eigen startnummer (BiB) op de PWWHM site

Dit weekend loop je zeker niet alleen. 1104 hardlopers uit 45 landen van zes continenten hebben zich ingeschreven voor de halve marathon of de “Kick the Coach 5K”. Het maakt niet uit waar je loop, al is het tijdens de halve van Eindhoven, in het bos of gewoon in jouw buurt. Loop en stuur je eindtijd voor dinsdag 23 oktober door via de World Wide Half Marathon site. Je eindtijd niet zo belangrijk… leuker is het om te realiseren dat je met nog vele andere lopers tegelijk met dezelfde passie bezig bent.. het motto is niet voor niets: Think Global – Run Local!

Meld je nog even snel aan.. het kan nog steeds en is natuurlijk helemaal gratis. Er zijn al 16 Nederlandse en 7 Belgische deelnemers waarvan 7 vrouwen en 16 mannen. 21 lopen de halve en twee de 5 KM.


Belgie
Snelle Belgen

NL
Rappe Hollanders

Als ik dit weekend even de tijd kan vinden tussen alle drukte thuis zal ik 5KM gaan lopen. Ga je de halve lopen luister dan onderweg naar de aflevering 118 van Phedippedations! Steve zal in zijn podcast allerlei ingezonden aanmoedigingen afspelen… misschien hoor je nog een bekende! Succes allemaal en veel plezier!


Steve Runner
Steve Runner in zijn podcast studio

>