Post noodweer run

Het regenfront is over Alphen getrokken… ok, het is al 21:30 uur maar ik ga toch maar even naar buiten voor een uurtje… wil niet weer commentaar dat ik een training oversla 😉


regensmile
Apart regenfront….

Ik zie toch echt een lachend regenfront op bovenstaand plaatje… zo iets van “eens even lekker alle runners een zeikbui geven”… straks meer!

Het werd een “rondje Koudekerk” met harde windstoten tegen (75-90km) langs de Oude Rijn maar na 35 minuten mocht ik met wind mee weer terug… en dat is dan best lekker. Gepland was een loop van 75 minuten maar heb ‘m na 65 minuten afgerond. Had toch nog last van die blaar op mijn rechtervoet. Hier zeurderige spiertje in mijn linkerzool is opgehouden met piepen. Monica heeft ‘m aan het begin van de avond eens flink gemasseerd en het knoopje is er, volgens mij uit…

Die blaar vind ik vervelend. Heb nog niet eerder last gehad van blaren als ik een nieuw zooltje ging gebruiken. Nog tips, anyone?


Data: 1:05 uur, 11,43KM, gemid tempo: 5,43 min/km en hartslag 140bpm (70%HR) wat volgens het schema gelopen moest worden (tussen de 137 en 147)


Rondje met windstoten
Heen flinke wind tegen, terug als de brandweer

Morgen geen bericht, ga even wat blogleesvoer verorberen

>