Even weg… feestje vieren…

Even een kort bericht, ik maak het niet te laat want morgen avond wordt het ook nachtwerk. Straks meer daarover maar eerst even de training van zojuist:

Een uur lopen met daarin, ik noem het maar even een piramide van, 1 + 2 + 3 + 4 + 5 minuten in Zg+ (lekker rap op gevoel)met 3 minuten dribbelen tussendoor. Behoorlijk pittig zeker als je ook nog wat vliegjes opeet. De intervallen waren op zich wel goed te doen:

duur, tempo min/km, hartslag bpm
1 min, 4:15, 155
2 min, 4:08, 164
3 min, 4:16, 164
4 min, 4:14, 166
5 min, 4:12, 165

daarna lekker uitgelopen. Alles weer goed voor 12,67KM, 1:07 uur, 1035kcal, gemid tempo 5:21, hartslag 149bpm (74%)

Goed, we gaan verder: zaterdag wordt weer de jaarlijkse Brown, White & Grey Trophy in Flevo Marina – Lelystad gehouden. Een zeilfeestje voor importeurs en dealers uit de wereld van het Bruin- Wit en Grijsgoed (Audio/Video, huishoudelijk en computers). Traditiegetrouw wordt er vrijdagavond flink gefeest en zal de drank rijkelijk vloeien.

Als ik niet hoeft te rijden en er zit geen marathon binnen twee weken na het feestje wil ik mij nog wel eens laten gaan. Wat bacardi-cola’s zullen er zeker gedronken worden. Nee, geen paniek, ik zal niet te heftig gaan dansen…ben daar na het vorige feestje van genezen… O ja, en zoals altijd wordt er ‘s nachts, na het feest, gebakken ei met spek gegeten.


Eitje erbij?
Een eitje om 02:30 uur… tja, tradities hé?

Tijdens de Trophy van 2007 heb ik op zaterdagochtend, na een paar uurtjes slaap, nog een loopje langs het IJsselmeer gedaan. Mijn hardloopspul gaat mee… een ochtendloop zou moeten lukken, tenzij ik echt niet wakker kan worden…

Zondag ga ik weer jullie blogs lezen en een nieuw bericht posten. Vrijdag en zaterdag worden er wel wat foto’s en commentaar vanaf mijn Nokia N95 naar mijn Flickr album gestuurd!

www.flickr.com


Dit zijn laatste drie foto’s die naar mijn album zijn
verzonden. Houd dit in de gaten voor een update…

>