Dam to Dam loop, verzamelen bij A’dam CS

Even iets heel anders..

Ik denk dat ik met mijn keuze voor Zaandam toch helemaal verkeerd zit… sorry, het is mijn eerste DtD dus ik ga even op de ervaringen van anderen af.

De site van de DtD loop biedt uitkomst over de kleding:

Kledinginname, vervoer kleding en kledinguitgifte

Bij de start van de 10 EM ontvang je een plastic zak waar je je kleding in doet. Daarop plak je zelf de met het startnummer ontvangen genummerde oranje sticker die overeenstemt met het startnummer. Alleen door de organisatie verstrekte zakken worden daarbij ingenomen. Denk erom dat in deze zakken de ruimte beperkt is en doe daar dus alleen het hoogst noodzakelijke in. Sporttassen dien je achter te laten in Sporthal De Vang in Zaandam of bij Smits Koffiehuis op het plein voor het Centraal Station in Amsterdam.

DtD

Kledingzakken kunnen worden ingeleverd bij de genummerde vrachtauto’s. Deze staan opgesteld op de Oosterdokskade nabij de start. Denk eraan dat alleen trainingspakken etc. worden meegenomen (geen sporttassen e.d.). Lege zakken worden verstrekt bij de kledingauto’s bij de Nicolaaskerk op de Prins Hendrikkade of bij het Connexxion Busstation. Laat kostbare voorwerpen thuis. De organisatie aanvaardt geen verantwoordelijkheid indien er onverhoopt kledingzakken zoekraken. Vergeet in geen geval de genummerde sticker voor de kledingtas mee te nemen.

Kortom: ik ga toch maar naar Amsterdam CS…

Zie ook de reactie’s op dit bericht… definitieve tijd horen jullie nog.. hangt even van Martine, onze super-junfrau en organisator af… ergens zo tussen 10:30 en 11:00 lijkt mij..


Ter afsluiting een feestelijk bericht: zie weblog JeeWee, die niet alleen nieuw is in weblogland maar ook…

en dan nog: 56


56
Heeft Prins Willem-Alexander nu ook al een auto in Letland?

>