Opgeblazen gevoel
JVC

Het was weer een lekker zooitje, lees drukke bende bij de Japanse Vis Club, Japanse Vuil Containers of als je wilt de Je Vrienden Club. Eenmaal thuis was het ook niet echt ontspannen en wat doe je dan om weer even alles te vergeten en bij te komen… juist.. lekker hardlopen.

Buikpijn

Op het programma: 30 min in Z1, 20 min in Z2 en 10 min in Z3, ofwel, ontspannen, iets sneller en redelijk pittig tempo. Vooraf nam ik nog een paar flinke slokken Gatorade maar had niet in de gaten dat ik ook wat flinke teugen lucht binnenkreeg.. niet echt lekker voordat je gaat hardlopen.

Ik ken iemand die op commando een heel ABC kan boeren maar mij lukt dat niet.. het loopt niet echt ontspannen met een borrelende maag en overmatige speekselproductie… ben zelfs na 10 min nog gestopt maar jezelf op je rug kloppen om het boeren op te wekken gaat niet echt eenvoudig… dan maar doorlopen en zien hoe het gaat. Na 20 minuten kwamen de verlossende luchtontsnappingen en kon ik weer lekker doorlopen.

De trainig verliep verder goed en na 1:05 uur en 11,2 KM was ik weer thuis. De volgende keer drink ik mijn Gatorade fles maar leeg met de drinktuit er helemaal er vanaf.

sweet 16

16: Sweet sixteen

Ik weet zeker dat Michelle deze tiara geweldig zal vinden… maar ze moet nog even 10 jaar wachten…

vanavond weer hardloopnieuws

>