Na 12uDH: test one, two

Zooooo… de 12 uurs estafette zit erop maar ik kijk er graag op terug. Wat een TOP-dag was het afgelopen zaterdag. Dank jullie wel, allemaal!


20090623-teams.jpg
De drie weblogteams bij elkaar

Vanavond heb ik weer gelopen. 50 min in rustig tempo. Mijn rechterenkel was een beetje gevoelig maar dat heb ik al jaren dus daar lig ik niet meer wakker van. Donderdag is de planning om weer heen weer te lopen naar JVC maar Miranda heeft een etentje donderdagavond dus dat gaat niet lukken.

Dan maar morgenochtend naar JVC..maar.. ik heb vandaag geen schone kleren meegenomen. Gelukkig was collega Bianca bereid om mijn sporttas mee te nemen naar het werk zodat ik morgenochtend na het douchen een schone outfit heb. Morgen wordt er ook weer wat getest. De Forerunner 405cx van www.seeyourheartbeat.com gaat mee maar ook mijn oude Forerunner 305. Ik ga eens een vergelijkend calorieën onderzoek doen.

Verder wordt er morgen ook nog een ander, handig, hardloopaccessoire uitgetest… nee, ik zeg er nog niets over… wil het het zien? Zorg er dan voor dat je morgen tussen 07:00 en 08:20 ergens langs de Oude Rijn staat tussen Alphen a/d Rijn en Leiden… Twee andere bloggers hebben er al over geschreven…

>