Hardlopen is leuk…. toch?

Dinsdag is intervaldag. Coach Rob had weer een leuke voor mij uitgedacht. Een uur in Z1-2 (hartslag 137-147) met daarin 7 x 3 minuten in Z3-4 (hartslag 163-173) met 2 minuten dribbelen tussendoor.

De intervallen zijn pittig en bij de eerste drie vraag ik mij altijd af waar ik mee bezig ben… gelukkig komt daarna de endorfine los en wordt het een soort van leuk. De intervallen zijn gelopen in:

gemiddeld tempo – hartslag
4:03min/km – 161
4:08min/km – 165
4:14min/km – 165
4:13min/km – 163

Verder is er niet zo veel nieuws te melden behalve dat ik (onder voorbehoud) de 15KM Midzomeravondloop op 2 juli bij de Kieviten (uw weet wel, van Ronnie & Janna) in Bleiswijk op mijn lijstje heb gezet. De maand juni zit behoorlijk vol met andere afspraken maar ik probeer nog een gaatje te vinden voor een leuk loopje.


Jakkie Bah
Waarschuwing

Ter afsluiting nog dit: op Dumpert.nl staat vandaag een schokkende foto van een hardloper die onderweg wat last krijgt van de nodige druk in zijn onderbuik. Het plaatje zet ik niet op mijn blog maar als je wilt kun je hier klikken om het te zien.

Mensen met een zwak hart, afkeer van onfatsoenlijk gedrag en anti-jakkie-bah types kunnen beter niet op de link klikken. U bent gewaarschuwd

>