Hardloopschoenen aan de…
Geen wilgen

Nee, geen paniek, het zijn geen wilgen waar mijn Ascis Gel Nimbus VIII aan hangen maar het zal niet zo lang meer duren dat er nieuwe voor komen.

Mijn lieve Nimbusjes zijn eigenlijk op. Na 2 marathons en vele, vele, kilometers samen wordt het tijd om afscheid te nemen. Vandaag een dagje vrij, dus hup, in de auto richting Lafoot in Hilversum. Deze keer eens niet over de snelweg maar lekker binnendoor via Uithoorn, Mijdrecht, Loenen etc.. leuk en toeristisch…. onderweg lag er zelfs een verlaten truck met aanhanger in de sloot, over een bijzondere rit gesproken.

Eenmaal bij Herman in de winkel kwam de teleurstelling. De opvolger van de VIII, hoe verrassend, de Nimbus IX is niet op voorraad in mijn maat… leveringsproblemen bij Asics… da’s lekker dan… gek genoeg twijfelde ik nog om Herman vooraf te bellen… had ik het maar gedaan… maar geen paniek, Lafoot stuurt mij de schoenen per post op zodra ze binnen zijn…. scheelt weer wat liters benzine. Goede service voor een vaste, webloggende klant, die natuurlijk maar wat graag reclame maakt voor het uitgebreide LoopLab van Lafoot…. (scheelt weer in de prijs toch, Herman?)

De Asics kan ik wel afwisselen met mijn Nike+ Air Pegasus. Een prettige loopschoen waar de bekende ruimte in de zool zit voor de Nike+ sensor. De Pegasus is, volgens mij, de meest bekende hardloopschoen van Nike


Nike+ Air Pegasus
Nike+ Air Pegasus, speciaal ontworpen voor Nike+ iPod gebruikers

Waarom toch nieuwe Asics als je al Nike schoenen hebt hoor ik je denken. Wel, eenvoudig: Ik loop al een jaar op Asics waarvan sinds februari op de Nimbus. Deze bevallen mij erg goed en voor de lange afstanden heb ik zeker de Asics nodig. De Nike zijn prima schoenen maar meer voor het korte werk. Daarbij loop ik in mijn vrije tijd alleen maar op mijn Nike schoenen. Een andere bijkomend feit is dat mijn speciale inlegzooltjes beter in de Asics passen daar de Nike in het midden van de schoen iets smaller is. Kortom, uw RR.nl webmaster is eigenlijk een allemans vriendje, Nike en Asics… of komt het toch door het gegeven dat het kiezen van een loopschoen héél persoonlijk is… net als Martine vanavond ook al schreef.

p.s. Kleine Meijer update: Miranda is vandaag weer begonnen met werken. Ze is helemaal hersteld van de operatie en bedankt jullie allemaal voor de steun van de afgelopen weken!

>