Asics Gel Nimbus 10

Na het niets-om-het-lijf nieuws van gisteren vandaag weer leuk hardloopnieuws:

Ze zijn pas een dag oud en vandaag hebben ze hun vuurdoop gehad, mijn nieuwe vrienden voor minimaal 1000KM, de Asics Gel Nimbus 10!


Nimbus 10
De allernieuwste Nimbus, 10, met dank aan de hardloopspecialist
Lafoot in Hilversum

Mijn oude Nibus 8 had ik op 16 november 2007 en een paar dagen later liep ik op de Nimbus 9. Nu, na bijna 1200KM zijn de “9” bijna op en ben ik toe aan nieuwe schokdempers. De laatste dagen begin ik wat last te krijgen van wat spierpijn en een rechterenkel die weer begint te zeuren. Ik hoop dat het met deze nieuwe sloffen is opgelost.

Vandaag 50 minuten, ofwel 9KM rustig gelopen met de Nimbus en wat gelijk opvalt is de demping. Door gebruik te maken van “Forefoot” en “Rearfoot” Gel techniek heeft de 10 een uitstekende demping. De IGS ofwel Impact Guidance System zorgt voor een meest natuurlijke voetafwikkeling door gebruik te maken van een speciefieke opbouw van de tussenzool. Meer techniek over de Nimbus 10 lees je hier


Nimbus 10
De nieuwe 10 in mooi blauw, helemaal mijn kleur!

De komende week is het trouwens rustig in huize Meijer, nee, ik ben niet de hele week op pad maar onze dochter Michelle, de grootste kletskous in deze woning. Ze is vanochtend op kamp gegaan met de Welpen van de Scouting van Alphen a/d Rijn naar ‘De Sprokkelaar” van Scoutinggroep The Challenge in Tilburg. Het zal ook voor papa en mama wennen zijn nu onze “kleine meid” een week lang van huis is.


Michelle op kamp
Michelle, voor het eerst een week lang van huis

>