Nike Run Unleashed, Take Mokum – Run House Amsterdam

Het is even rustig geweest op RR.nl. Dit bericht wilde ik al veel eerder posten maar door allerlei omstandigheden is het er nog niet van gekomen. Op Martine’s RunToDream.nl is er al over geschreven maar voor die 3 lezers die haar blog nog niet lezen, ook nog even bij mij een blogje over een bijzondere ontmoetingsplek voor prettig gestoorde hardlopers. Nike Run Unleashed, Take Mokum!

Nike Nederland heeft het Nike Run House geopend! Het staat op een state-of-the-art plek in hartje Amsterdam, Van Baerlestraat 5, vlakbij het Vondelpark waar Nike groepen lopers na toe haalt voor niet alledaagse loopjes. Je moet dan denken aan een Nike+ Graffiti Challenge, een Girlsnight, een Breakfastrun, Beer and Pizza Lunar Run. Kortom, Nike gaat running een heel nieuw gezicht geven.

Nike Run Unleashed, Take Mokum

De focus van de Run House is een jonge(re) doelgroep, urban, trendsetters. Run Unleashed is een wereldwijds thema en Take Mokum is het Nederlandse thema. Lopen wanneer het je uitkomt, lopen met vrienden en daarna de kroeg in, lopen dwars door Centraal Station, mensen die je vreemd aankijken omdat je om 23 uur dwars door het uitgaanscentrum van Amsterdam loopt. De Run House zal tussen 1 september en 1 oktober van dinsdag tot en met zondag open zijn op afspraak. Houdt dus de FaceBook pagina van Nike Running Nederland in de gaten. Hier vindt je alle aankondigen voor bijzondere evenmenten van de Nike Run House.

Kortom, doe eens gek, doe eens niet zo’n standaard hardloopwedstrijdje maar ga naar Amsterdam, chill in de Run House, test de LunarGlide 2+, maak je eigen LunarGlide via NikeID, loop met de nieuwe Nike+ GPS App voor je iPhone en TAKE MOKUM

Klik op de LunarElite voor de video

>