Strandtrainingen uitnodiging (weblogloop)

De Berenloop op Terschelling komt eraan. En een Marathon die gedeeltelijk over het strand gaat, daar moet je wel een beetje op trainen natuurlijk. Al langer was ik met de bloggende hardloper, Kees van de Wetering, ook bekend als @keesdeloper, bezig met het afspreken van een gezamelijke loop op het strand.

Jammer genoeg zitten alle weekenden van oktober bij mij al vol en moest er dus uitgeweken worden naar een doordeweekse dag. Gelukkig heeft Kees een flexibele agenda en was een dag snel geprikt. Ik moest alleen nog even kijken of het bij JVC in te plannen was.. en jawel: De hardloper uit IJsselmuiden, zal op dinsdagochtend 20 oktober afreizen richting Alphen aan den Rijn voor een strandtraining in Scheveningen.


20091005-strandtraining.jpg
Op dinsdag 20-10 zal het vast niet zó druk zijn

Heb je toevallig die dag niets te doen en vind je het leuk om met ons mee te lopen voor een training van 1,5 uur op het strand meld je dan aan door een reactie achter te laten. Verzamelen bij mij thuis (adres word je op verzoek verzonden) op dinsdag 20 oktober: 10:00 uur.

Vind je het leuk maar kun je niet op de 20e, geen paniek! Kees heeft nog een datum voor een hardlooptraining gepland onder de begeleiding van Claudia. Op woensdagochtend 14 oktober zullen Claudia en Kees ook een strandtraining organiseren. Meer informatie over deze training vind je hier op Claudia’s blog.

Meld je aan voor één van deze twee leuke trainingen en loop mee! (of doe ze allebei) Ik wens Claudia, Kees en de andere lopers de 14e veel plezier, kan er zelf niet bij aanwezig zijn maar zal proberen het de 20e net zo gezellig te maken als de bij de 1e strandtraining.

Update 6 oktober: De trainingen staat uiteraard open voor iedereen! De “langzaamste” loper bepaalt het tempo. Het gaat om de gezelligheid, niet om de snelheid 🙂

Voor de lopers die dichter bij Den Haag wonen dan Alphen: verzamelen: 10:45 uur aan het einde van de Zwolsestraat, kruising Gevers Deynootweg. Zie de lokatie in Google Maps

Update 8 oktober: Inmiddels heeft Claudia ook de informatie over haar strandtraining on line gezet, klik hier en heb ik een aantal “misschien” lopers voor de 20e. Ik snap dat het moeilijk is om door de weeks een loop in te plannen maar het zou wel leuk zijn als jullie mee kunnen lopen bij één van de twee strandduurloopjes

>