Brown & White feestje

Baggerweer
Ja, Alphen aan den Rijn ligt precies
in dat donker rode gedeelte…


Vanavond is het met recht baggerweer en wordt er niet gelopen.. kan ook niet want Miranda is uit eten met “haar” leden van de school-ouderraad. De training kan ik ook niet verschuiven naar vrijdagavond wat dit weekend is het jaarlijkse Brown & White Trophy feestje. Een zeilwedstrijd van bruin- en witgoedleverancies en dealers wat eigenlijk niet zo veel voorstelt.

Het feestje op vrijdagavond is altijd wel erg leuk. Uw webmaster, normaal gesproken niet echt een alchoholdrinker zal aan het eind van de avond toch wel redelijk aangeschoten zijn om daarna, volgens traditie, midden in de nacht, op de zeilboot, aan het brood met gebakken ei gaan.

Ik neem mijn hardloopschoenen mee… misschien, heel misschien kan deze avondloper het opbrengen om zaterdagochtend na slechts een paar uur slapen, met een brak hoofd, nog wat kilometers te maken langs het IJsselmeer.. ik beloof niets!

Volgende bericht op dit weblog, a.s. zondag maar ik zal nog wel wat foto’s en commentaar vanaf mijn Nokia N95 naar mijn Flickr album sturen!

www.flickr.com


Dit zijn laatste drie foto’s die naar mijn album zijn verzonden….
houd dit in de gaten voor een update…


p.s. alle estafette lopers in Den Haag, heel veel plezier dit weekend

>