Training & Coaching

Gisteren heb ik mij bij Rob Veer, o.a. trainer van het RW Dreamteam aangemeld* voor het verkrijgen van een loopschema en coaching. Ik vind het erg prettig als een zeer ervaren trainer/coach mij begeleid tot aan de New York City Marathon. Zeker omdat ik het afgelopen jaar met een eigen schema heb gewerkt en dat mij toch de nodige problemen (blessures) heeft opgeleverd. Over twee weken verwacht ik met het schema van Rob te kunnen beginnen… daarover natuurlijk later nog veel meer.

hagelstorm

Vanavond ook weer een stukje gelopen. Vroeg deze keer omdat Miranda naar een vergadering van de ouderraad moest. Van 19:00 uur tot 19:45 rustig in Z1 gelopen over mijn vaste rondje door de polder. Twee kilometer voor het einde liep ik behoorlijk tegen de wind in toen ik ook nog een flike hagelbui op mijn dak..eh petje kreeg… gek genoeg vond ik het een soort van prettig.. lekker tegen de elementen in lopen… voelde mij een bikkel, zag mijzelf lopen op de noordpool en had het gevoel dat ik alles aan kon…. helaas, na de hagelbui voelde ik mijn rechterscheenbeen weer.. nee, het is nog niet weg… maar dat komt wel goed!

Morgenavond geen post. Ik ben met het JVC sales- en marketingteam uit eten voor de gebruikelijke show-kick-off.
Twee maal per jaar (maart / september) houdt JVC 3 weken lang een dealershow waar onze relaties de nieuwste producten van JVC kunnen zien/horen/voelen en, belangrijker nog, bestellen. Vanwege de extra uren die ik dan bij JVC maak zijn er in de periode van 6 maart tot 23 maart wellicht iets minder frequent verhalen op deze weblog.

Tot donderdag!

*Martine: dank voor de tip!

>