Lopen weer oppakken….

Vanmiddag, door het zonnetje een uur in ontspannen tempo gelopen. Geen gestress, 10,5KM maar echt lekker ging het nog niet. De verkoudheid is nog niet weg dus ook de komende week doe ik het rustig aan. Vanavond ook maar eens op tijd naar bed… zo’n weekendje Efteling zou ontspannend moeten werken… waarom heb ik dan hoofdpijn? Mogelijk is de onrustige nacht (ik sliep met Michelle in één bed en ik was regelmatig dekenloos…)

Morgenavond wordt er opnieuw gelopen. Deze keer door de omgeving van Oegstgeest waar we weer een gezamenlijke loop hebben met de runners van weRUNtogether, Roparun team 236. Deze keer loop ik een beetje achteraan hoor… Dit is denk ik de laatste bijeenkomst van de lopers voor de ultieme Roparun test. 9 en 10 mei doen we mee met de 24 uurs estafette in Steenbergen. Tegen die tijd zal de verkoudheid wel weer over zijn..

Ter afsluiting nog deze mooie foto van de 10KM drinkpost, te vinden in de fotoreportage van loopkrant.nl over de Marathon van Utrecht.


20090419-jvcvlag.jpg
Foto: loopkrant.nl

en hieronder het verschil tussen helemaal fit op 19KM en nog steeds op een eindtijd van 3 uur en daaronder het stuk zijn op 35KM door een te snelle opening in combinatie met verkoudheid en de warmte


20090419-utrecht-19km.jpg
Foto’s: Henk Wanders, de man die mij alle Marathons heeft gesteund (muv New York)

20090419-35kmutrecht.jpg
Hier roep ik naar Henk: “dit verdient niet de schoonheidsprijs” en Henk maar positief blijven aanmoedigen.. Thanks Henk maar hier ging het echt niet meer..

20090419-tempoutrecht.jpg
De laatste kilometers toch nog geprobeerd alles er uit te halen..

>