Tijd voor mijn nieuwe schema

De eerste 3 weken lopen onder begeleiding van mijn loopcoach Rob Veer zitten erop. Zaterdag heeft hij mij het schema voor de komende drie weken gemaild waarbij de trainingen wat intensiever worden en langzaamaan de pauzes er tussen uitgaan. De pijntjes zijn nog niet helemaal weg maar het gaat steeds beter. Aan het begin van elke training is onderkant van mijn voet wat gevoelig maar dat trek tijdens het lopen weg.

Vanavond op het programma: 25 min Z1 (5 min pauze) gevolgd door 20 min Z2. Ook deze zijn weer keurig volgens schema gelopen:
Z1: HF141, 9,3 KM/u
Z2: HF151, 9,8 KM/u
De Z2 ging wat langzamer dan gepland want de laatste 10 minuten gingen tegen de wind in.. ondanks de lage snelheid liep het heerlijk. Dinsdag mag ik van Rob voorzichtig weer wat in Z3 (HF 160) gaan lopen… eindelijk weer wat snelheid erin…

Vanmiddag was ik nog even met Wouter in het Weteringpark, vlak bij huis. Het park grenst aan de Heimanswetering, een kanaal van Alphen a/d Rijn naar Amsterdam.

De molen langs de Heimanswetering

Aan de overkant, langs de molen, loop ik mijn korte rondjes zoals die van vanavond. Mijn foto’s, zeker deze genomen met mijn Nokia’tje, zijn natuurlijk niet super. Als het weer wat langer licht blijft zal ik mijn digitale camera meenemen en wat plaatjes schieten.

Wil je echt eens genieten van hele mooie foto’s en elke dag een nieuw meesterwerkje zien, bezoek dan eens Geerts fotoblog: GeertFotografeert.nl

>