Aso!

Nu, in de voorbereiding naar de Marathon van Utrecht is het loopprogramma uitgebreid naar 4 x per week. De zaterdagmiddag wordt gebruikt voor een kort loopje van 45 tot 60 minuten. Tijdens dit korte loopje wil Michelle graag een stukje meelopen. Na een paar keer de kidsrun van 1KM tijdens de 20 van Alphen gelopen te hebben wil ze nu voor de 2,5 KM gaan…. tja, dan moet er wel getraind worden.

Ik moest vanmiddag nog wat vertaalwerk doen voor een korte businesstrip a.s. dinsdag waardoor de training naar de avond was verplaatst. Toen ik Michelle vertelde dat het regende en zij misschien beter over een paar dagen moest gaan trainen was ze erg teleurgesteld… Nou kom op, that’s the spirit, dan maar door de regen het park in.


Michelel on the Run
Komend weekend eerst maar echte schoenen voor Michelle kopen

Korte stukjes van 1 minuut, gevolgd door 2 minuten wandelen, zoals menig hardloper zijn carrière is begonnen. Na 4 keer deze interval was het tijd om weer richting huis te gaan. Twee honden kwamen op Michelle af en begonnen te blaffen. De eigenaar van de beesten stond erbij en keek er naar. Ik maakte een opmerking naar hem zoiets in de zin van “houd je honden even bij je!” De man keek ons aan en zei “a joh, houw je bek!” … Ik had geen zin om meer woorden aan zo’n dom persoon vuil te maken… dit was duidelijk iemand zonder fatsoen.

Michelle reageerde even later met de opmerking “Dat is ook niet aardig. Dat zeg je toch niet waar een kind bij is?” …

Toen de kleine meid weer thuis was begon mijn loopje van 45 minuten.

Een rondje langs de randweg van Alphen-Noord. Jasje ging na 10 minunten uit. Een shirt en reflectievestje was warm genoeg in de motregen. Een lekker rondje met 10 versnellingen op het einde.

Morgenmiddag komen Martine en Ingrid bij ons eten. Ik ben benieuwd naar haar verhalen van de Salomon Fox Raid van gisteren en natuurlijk de aankomende Gore-Tex Transrockies Run

>