Loopgroep Battle tijdens Jaarbeurs Utrecht Marathon

Update: 5 december 2011

De onafhankelijke jury heeft alle inzendingen bekeken en het liefst geeft ze iedereen een gratis startbewijs maar helaas zijn er maar drie te vergeven. Na overleg heeft de jury de volgende drie winnaars geselecteerd:

Erik, het was voor de jury lastig want ook Barry had een mooie rijm maar de jury wil graag die sub 3 van jou zien in Utrecht!

Repel, ook wel bekend als Wendy. Begin maar met trainen voor jouw eerste marathon, jij gaat naar Utrecht!

en

Wendelien, roeien kun je als de beste maar laat nu maar eens zien hoe goed je kunt lopen!

Allemaal dank voor jullie deelname en felicitaties aan de prijswinnaars. Jullie krijgen vanavond een mail met daarin de actiecode voor een gratis startbewijs!

Lees dit en maak op 5 december kans een startbewijs voor de Jaarsbeurs Utrecht Marathon (afstand naar keuze!)

Op 2e Paasdag, maandag 9 april 2012, worden er tijdens de diverse afstanden op de Jaarbeurs Utrecht Marathon een Loopgroep Battle gehouden.

Of je nu 5 km, 10 km, 1/2 marathon of de marathon gaat lopen, iedereen die bij een loopgroep of een atletiekvereniging is aangesloten kan meedoen met deze Battle. Als je je inschrijft via de website www.jaarbeursutrechtmarathon.nl, kan je aangeven bij welke loopgroep of atletiekvereniging je lid bent.

De loopgroep of atletiekvereniging die de meeste aantal deelnemers op alle afstanden heeft ingeschreven wint de Loopgroep Battle. Het gaat wel om het aantal gefinishte deelnemers en de loopgroep of atletiekvereniging moet lid zijn van de Atletiekunie. Zorg dus dat je zoveel mogelijk leden van je groep of vereniging erbij betrekt, want we hebben voor de drie grootste groepen of verenigingen mooie geldbedragen beschikbaar gesteld.

Degene met de meeste deelnemers ontvangt € 500,-, de twee plaats ontvangt € 250,- en de derde plaats ontvangt altijd nog € 125,-. Om jullie een beetje te helpen mag ik, namens de organisatie van de Utrecht Marathon, drie startbewijzen (afstand zelf te bepalen) weggeven. Succes en we zien jullie graag aan de start en dat de grootste mag winnen!

Promoot de Loopgroep Battle en win een startbewijs voor de Utrecht Marathon

Hoe kun je één van de startbewijzen winnen?

Promoot de Utrecht Marathon Loopgroep Battle op jouw club. Print deze pagina uit en hang ‘m op het prikbord van je club en maak daar een foto van. Laat een reactie achter op dit bericht met een link naar de foto op bijvoorbeeld twitter, facebook of hyves.

En als je nu geen loopgroep of atletiekvereniginglid bent….. ook dan maak je kans! Laat een reactie achter op dit bericht en vertel mij waarom je één van de drie startbewijzen wilt winnen. Een onafhankelijke jury (mijn kids) zal op 5 december de drie prijswinnaars bekend maken! Is dat even een leuk Sinterklaaskado’tje!! SUCCES!!

>