En nog een marathon…. Berenloop 2009 !

Zojuist heb ik mij weer ingeschreven voor een marathon, de 4e van dit jaar: Na Utrecht, Leiden (als training) en de Haarlemmermeer zal ik 2009 afsluiten met de Berenloop op Terschelling!


20090420-berenloop.jpg
Eén van de mooiste en zwaarste marathons van Nederland
Zondag 8 november 2009

Aangestoken door de geweldige verhalen van alle Terschellinggangers en dan met name door mijn hardloopmaatje, tevens de snelste vrouw van vorig jaar wil ik nu ook wel eens deze bijzondere marathon meemaken! We maken er echt een familie-uitje van. Vrijdag 6 november vertrekken we met de boot richting Terschelling en verblijven daar twee nachten. De zaterdagochtend zal ik een ‘verkenningsloopje’ gaan doen en de rest van dag gaan we lekker met z’n viertjes op pad, Terschelling bekijken op de fiets. Wel bizar want toen ik op 1 april op zoek ging naar een hotel was bijna alles al vol! Ik heb, geloof ik, één van de laatste, betaalbare familiekamers in Terschelling-West.

Zondag 8 november start om 12:00 uur de halve en om 12:35 uur de hele marathon vanuit Terschelling-West wat de 13e editie zal inluiden van deze bijzondere marathon, maar je moet er wel snel bij zijn: voor de halve marathon bedraagt het maximaal aantal deelnemers 3.700, aan de marathon kunnen 800 lopers meedoen. Het beloofd echter weer een waar bloggesspektakel te worden want het ziet er naar uit, dat na Schoorl, Terschelling dé ontmoetingsplek van hardlopende bloggers zal gaan worden. Ik zal nu wel meer strandtrainingen moeten gaan doen… Wie is er bij in november? …

De inschrijving is zojuist, dinsdag 21 april, 00:00 uur geopend… Mijn inschrijving is gelukt.. maar het is wel even slikken: sta nu ingedeeld bij de leeftijdscategorie mannen 40 !!

p.s. vergeet niet nu al de boot te boeken!

>