Twee dagen later…

Amsterdam zit erop, de adrenaline in mijn lichaam is weer terug naar een normaal niveau en het wordt weer tijd om back to business te gaan. De reacties op mijn bericht van zondag zijn geweldig, allemaal heel erg bedankt. In het bijzonder dank aan Hans en Claudia die op hun weblog speciale aandacht aan mijn PR hebben gegeven.

De geplande meeting bij JVC Europe in Londen van vandaag is komen te vervallen dus kan ik weer even een verhaaltje schrijven.


Amsterdam Marathon
Met Mo in rap tempo door Amsterdam.
Foto met dank aan Marathon-Photos.com

Amsterdam is uitstekend verlopen. Zo goed dat ik geen centje spierpijn hebt. Morgen ga ik weer rustig aan beginnen met hardlopen, voorlopig even zonder schema, lekker op gevoel. De reden dat ik geen spierpijn heb ik denk ik omdat ik bij 35KM niet door de pijn heen wilde bijten van mijn rechterkuitspier maar gas terug heb genomen.. en ja, dus weer niet diep gegaan. Dit moet gaan gebeuren in de marathon van mijn loopcoach Rob Veer, de Utrecht marathon op 2e paasdag.

Als najaarsmarathon heb ik Eindhoven op de planning staan. Mogelijk is dat de marathon waar ik Claudia voor ga uitdagen. Sterker nog, ik heb een droom. Die droom is de Boston Marathon … één nadeel: voor Boston moet je je kwalificeren met een tijd van 3:15 voor 35-39 jarigen en 3:20 voor 40-44 jarigen. 3:15 lopen in Utrecht.. mmm.. dat wordt erg pittig maar als ik Eindhoven ga lopen ben ik 2 maanden daarvoor 40 geworden en die 3:20 moet toch zeker wel lukken??… Er moet hard getraind worden!


Boston 2010
Boston in April 2010 ?

Hieronder nog een paar foto’s van de Amsterdam Marathon:3 x = scheepsrecht
3 x is scheepsrecht, niet in Rotterdam, niet in Berlijn maar
een sub 3:30 in Amsterdam.

Foto met dank aan Marathon-Photos.com

30KM
Nog lekker fris op 30KM
Foto met dank aan Sandra en Erik

>