Bloggerskampioenschap ook op de Marathon

In mijn vorige bericht over het NtK21B, ofwel Nederlands talig Kampioenschap halve marathon voor Bloggers tijdens de marathon van Utrecht zijn veel positieve reacties gegeven en er zijn inmiddels al veel bloggers die zich hebben aangemeld voor dit eerste, officiële kampioenschap op de 21KM.


Utrecht
Nu ook een Bloggerskampioenschap op de hele marathon

Veel bloggers balen er een beetje van dat ze zich hebben ingeschreven voor de Rotterdam Marathon en nu dit eerste kampioenschap missen, anderen zijn niet zo blij dat er geen kampioenschap is voor de hele marathon. In overleg met Race Director Rob Veer hebben we nu toch iets leuks verzonnen:

Ik verzamel de namen van de bloggers die meedoen aan de hele marathon en geef die door aan de organisatie van de Utrecht Marathon. De top 3 van deze bloggers krijgt een eervolle vermelding op de site van de marathon, waaraan gekoppeld het bericht dat het volgend jaar een heus NtK42B wordt georganiseerd. (naast de NtK21B, die wegens succes wordt geprolongeerd)

Dus, zet 2010 nu al in je agenda: 2e paasdag, 5 april 2010 is er het officiële NtK42B en NtK21B, het festijn waar alle Nederlandse en Vlaamse bloggers bij moeten zijn!!! Zegt het voort en Julie of Mario, wil jij het op Webloglopers Unite zetten?

Van de onderstaande deelnemers aan de hele marathon zou ik graag willen weten of zij zich al hebben ingeschreven en wie er nog meer van plan is de hele te lopen: Martyn, Richard vd Klis, M@urice, Geert en Falco

Mail mij even je gegevens zodat ik de organisatie kan inlichten over jullie deelname aan het marathonkampioenschap: ntk42b [at] runningronald.nl waarbij [at] natuurlijk het bekende @ is

>