2 dagen na de HMM

Twee dagen na de marathon…. ik kan nog steeds niet geloven dat ik zo’n mooie tijd heb gelopen maar wat minstens zo bijzonders is, zijn de reacties van jullie allemaal. Meer dan 100 reacties op mijn verslag over de Haarlemmermeer marathon. Iedereen nogmaals dank voor jullie leuke en lieve reacties. Ik heb op een groot aantal nog even een reactie terug gegeven.

En nu? tja, van Coach Rob moet ik mij deze week bezig houden met actief niets doen.. maar ja, dat is voor mij niet zo heel makkelijk. Ok, hardlopen doe ik nu nog even niet. Moet wel bekennen dat het lang geleden is dat ik mijn spieren zo voelde na een marathon als afgelopen maandag. Vooral de trap af ging niet al te soepel maar vanochtend ging het al stukken beter. Vanavond heb ik mijn fiets weer even opgezocht. Tot voorkort gebruikte ik mijn stalen ros alleen als herstelapparaat na een marathon maar sinds ik bij AAV’36 train ga ik ook op de fiets er na toe… wordt ie toch nog gebruikt.

Zojuist ben ik teruggekeerd van een uurtje ontspannen fietsen in de regio. De laatste keer dat ik een duurtochtje maakte op mijn fiets was 17 februari. Toen maakte in een heerlijke tocht van 44KM in de (bijna) eenzaamheid, vanavond was ie een stuk korter (en nog stiller) maar niet in de vrieskou. 19KM gefietst om de spieren weer een beetje soepel te maken. Zie ook deze GarminConnect data.

Morgen wordt er, vanzelfsprekend, niet getraind bij AAV en zal ik donderdag weer heel rustig een stukje gaan hardlopen. Gewoon om even te voelen hoe alles voelt. Overigens: Mrs RR, Miranda, is er, na het zien van mijn <%popup(20090907-heeldiepgedaan.png|271|396|finishfoto)%> nu eindelijk van overtuigd dat ik deze keer heel diep ben gegaan. Nee, niet kotsend over de finish…. maar wie weet doe ik dat ook nog wel een keer 🙂

Onderstaand filmpje ben ik al eerder tegen gekomen op één van de blogs maar hij blijft geweldig om te zien: Geniet ervan!>