Geen ochtendmens

Dat ik geen ochtendmens ben weet ik nu zeker.
Door de drukte thuis schiet het lopen er even bij in maar vandaag was ik de hele dag vrij.. dat wil zeggen, ik had van 08:30 tot 11:30 voor mijzelf. Kids op school dus na wat huishoudelijke taken “runninggear” aangetrokken en rennen maar.

mooi winterplaatje

Ik heb echt nog nooit zo vroeg gelopen, om 9:28 van start over de dijk richting de rand van Alphen. Glibberig dijkje.. niet gestrooid en door de temperatuur (+1 graad) gevaarlijk loopstukje.
Daarna beetje door de polder en langs de N207 (Herenweg) de N446 (Kruisweg) op richting Woubrugge. De Kruisweg heeft een parallelbaan waarop je lekker kunt lopen/fietsen maar wat met veel tegenwind niet echt een pretje is. Toch is de Kruisweg wel een mooi punt voor een winterplaatje. Overdags is dit stuk goed te doen, ‘s avonds is het hier erg donker, zie ook: Rustige herstelloop

10,2 KM in 50:53 min… nee, niet echt een toptijd maar voor iemand die nooit ‘s ochtends loopt best nog redelijk. 12,0 KM/u gemiddeld en weer goed voor 903 Kcal

Dokter Bernhard?

Nog even een update over Miranda: Ze is weer thuis! Vanmiddag na de “sliktest” die helemaal in orde was mocht ze weer naar huis. Nog wel wat pijn door de vijf openingen die ze in haar buik hebben gemaakt maar ze kan nu rustig aan thuis herstellen.

De komende 6 weken is ze op een vloeibaar dieet, dwz: bouillion, vla, sapjes en dergelijke. Daarna mag ze weer rustig en voorzichtig ‘vast’ voedsel gaan eten.

Ook zeker namens Miranda, nogmaals dank aan iedereen voor jullie support!

>