Pittige intervaltraining

Er is uitgebreid gereageerd op de voetbalavond van MegaWup!
Mijn oranje vriendje mag nu 2 jaar rust gaan houden en houdt mij, tot die tijd, gezelschap op mijn computerzolder. Het is jammer dat voor Nederland de WK droom over is.

Pittig

Terug naar de realiteit van de dag: er moet natuurlijk ook weer getraind worden. Miranda is woensdag en donderdagavond weg en dat vereist de nodige aanpassingen in mijn loopschema. Rob heeft vanavond voor mij: 60 in Z1-2 waarin 7 x 4 min in Z3-4 p=2, in normaal Nederlands: 60 minuten in een hartslag van 142 met intervallen van 4 minuten in een hartslag van 167 met tussendoor 2 minuten dribbelen.

Intervaltraining vind ik altijd pittig maar wel leuk om te doen. 4 minuten behoorlijk rap lopen met maar een pauze van 2 minuten is redelijk heftig. Mijn nieuwe zooltjes heb ik na de 4e interval gewisseld. Ik kan nog steeds niet goed zeggen of ik nu beter loop met of zonder zooltjes. Feit is wel dat ik toch maar weer eens naar nieuwe schoenen ga kijken. Mijn oude Nike’s beginnen nu langzaam minder te worden. Binnenkort maar weer naar Hilversum, Lafoot

Tijdens de intervaltraining heb ik weinig mensen op straat gezien. Het was nou ook niet echt lekker weer, koud en lichte regen. Mijn rondje ging weer langs de Wijde Aa en toen ik aan mijn 5e interval wilde beginnen werd ik ingehaald door een fietser.. tja, wat doe je dan? Achter die fietser aan… Dat werd de snelste interval van 14,1 KM/u, de overige liep ik in 13,2 KM/u gemiddeld. Toch was mijn gemiddelde hartslag tijdens de intervallen iets te laag.. moet ik nog sneller ??

data: 60 min, 11,1 KM, 896 Kcal.

Overigens: de eerste sponsor voor mijn RTP Dam tot Dam loop is binnen:
Combi Filippo – Leiderdorp sponsort mij met ¤ 100,-


RTP sponsor

>